Tel: 0 (216) 347 97 72

Labels

6 Aralık 2013 Cuma

Ekipman Kiralama

Minder Kiralama

http://oturmagrubukiralama.com/wp-content/uploads/piknik-minder-kiralama12.jpgPiknik organizasyonlarında çimlerin üzerinde oturmanız için minde kiralama servisimiz hizmetinizde. 120 x 120 cm ebatlarında ve değişik renklerde minderlerimizle etkinliklerinizde yer alıyoruz.

 

 

Seyyar Tuvalet Kiralama

http://seyyartuvaletkiralama.com/seyyartuvaletkiralama.jpgHerşeyi düşündüğünüz organizasyonunuzda en acil ve olağan ihtiyacınız için seyyar tuvaletler hizmetinizde. Bazen mekanın olağan imkanları karşılayamayacağı için bazende yedek durumlar için alternatifleriniz içerisinde seyyar tuvalet kiralamayı düşünün…

 

Ses Sistemi, Dj & Sahne Kiralama

http://vtrvision.com/Resimler/vtr-vision-dj-sistemleri-kiralama.pngProfesyonel ekipmanlarımızla piknik organizasyonuna ses getiriyoruz. Piknik organizasyonu için özel DJ’ler, telsiz mikrofonlar, aktif ve pasif kabinlerimizle ve geniş müzik arşivimizle hizmetinizdeyiz.

Jeneratör Kiralama

http://jeneratorkiralamak.com/mobiljenerator_kiralama.JPGPiknik organizasyonu yapılacak mekanın elektirik yetersizliğinde yada oluşabilecek aksaklıkları önlemek amacıyla tavsiye ettiğimiz bir hizmettir. 220 KWA özelliğinde mobil araç üzerinde neredeyse tamamen sessiz jeneratörlerimiz hizmetinizde.

Çadır ve Gölgelik Kiralama

http://www.kiralikcadir.cc/kiralik-cadir-istanbul.jpgPiknik organizasyonu yapılacak alanın yeterince korunaklı olmadığı zamanlarda tavsiye ettiğimiz bir hizmettir. 3 metre ve 4 metre çaplarında yuvarlak ve tekerlekli şemşiyelerimiz bulunmaktadır. İsteğe göre de özel dev çadırlar bulunmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder